Apr 22, 2007, 2:24 AM

Когато 

  Poetry
634 0 3
Когато

Когато света ми омръзне до болка,
аз бягам в другия свят.
Летя там с божествена златна двуколка,
под нея звездите горят.

Сънувам наяве, докосвам с ръцете си
миражи, мечти и неща,
които ги няма, но греят в сърцето ми...
Наяве сънувам света...

Завръщам се бодра, окъпана в радост,
прегръщам нормалния Път,
по-лесно живея в реалната гадост,
по-малко мечтите болят.

Болят ме мечтите, защото са вечни.
Една подир друга валят...
От хоризонта са по-по-далечни,
намират се в другия свят.

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??