Feb 12, 2008, 8:31 AM

Когато... 

  Poetry » Love
692 0 17
Когато те очаквам, съм красива,
като луна от серенада нежна.
Набухнала от обич, преподреждам
задъханите облаци на небосвода.

Когато си отидеш, ставам тиха,
като икона излъчвам любовта ти.
Очите ми реликвенно те пазят
във най-дълбокото на спомена.

Когато съм със теб, река съм,
преляла до потопност с нежен зов.
Разливам се от щастие и радост,
в дъга от ширналата в мен любов.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??