Sep 2, 2011, 8:47 PM

Когато! 

  Poetry » Love
1152 0 5

Когато пред очите ти тъмнее

от гняв,от болка или от омраза,

тогава запомни, че аз за тебе

една ръка протегната ще пазя.

Една усмивка, скрита в сърцето,

или сто сълзи, ако поискаш, мога

с тебе да пролея под небето...

Приятел мога да ти бъда!Мога!

Когато си отровен от заблуди,

когато в юмрук ръката стискаш,

помни, до теб дори да няма други,

аз винаги ще бъда тук, ако поискаш.

В мрака на разбитото ти нищо,

в крясъците там, сред тишината,

за теб едно приятелско огнище

ще стъкна и ще сгрея ти душата!

Когато някой ти забие ножа

и болката ти стане непосилна,

на раната превръзка ще ти сложа,

макар и слаб, до теб ще бъда силна.

Затова недей от всичко се отрича.

В тунела тъмно е, но там

един приятел, който те обича,

няма никога да те остави сам!!!

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??