Oct 14, 2011, 12:45 PM

Когато... 

  Poetry » Love
635 0 1

Когато страстите
стихнат
и животът
в нашите погледи
спре да блести,
когато раменете ни
в танца
не докосват гордо
звезди,
един до друг -
аз и ти,
в дъждовния
есенен студ,
ще вземем
с треперещи длани
малкото пламъче,
останало
в притихнала жар
и искрата последна
на танца
любим,
и с тях за утеха
на сърцата туптящи,
нещичко все
ще сглобим!

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??