Aug 9, 2008, 8:33 AM

Когато... 

  Poetry » Love
1195 0 8

Когато целуна ме нежно,
сърцето ми лудо заби,
в деня ми безметежен,
леда от душата разби.

 

Когато ми каза "Обичам те",
забравих за всичко около мен,
до този миг бе само в мечтите ми,
грейна слънце в мрачния ми ден.

Когато ми каза "Вричам ти се
в любов и вярност безкрай",
разбрах, че истински обичам те,
че за мен си земният рай.

Когато среброто заблести
в косите ни окъпани в злато,
ти чувството за обич пази,
защото си ми най-святото богатство.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??