Dec 21, 2023, 7:48 PM

Когато 

  Poetry » Love
213 1 1

КОГАТО 

Когато всичко наше е минало, 
когато дъждът измие болката...
Ще дойда скришом и невидим за никого,
за да те стопля нежно и погаля по кожата.

 

Когато снегът затрупа душата ти
и преспите те обгърнат цялата...
Ще дойда, за да прокопая тунел към сърцето ти
и ще събудя отново в теб вярата.

 

Когато всичко наше е бъдеще 
и когато най-малко очакваш
ще смъкна завесата - мрачната,
за да блеснат и слънцето, и луната - цялата.


Така ще можеш отново да даваш, 
обичаш и жадуваш промяната....
Когато...

 

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??