Sep 18, 2020, 7:59 PM

Когато краят е така близо 

  Poetry » Other
443 1 1

Ако знаеш,

че днес е последният ти ден

за срещи,

ако края на дните ти

е опасно близо...

ще кажеш ли,

„моля те”,

„прости ми”...

ще бъдеш ли,

мил и обгрижващ

или ще отминеш...

Ако знаеш,

че краят е 

опасно близо...

друг човек ли,

ще си

или 

предишния.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, да за съжаление!Приятна вечер!
Random works
: ??:??