Mar 19, 2016, 7:00 PM

Когато любовта си тръгне 

  Poetry » Love
1303 1 18

Виждал ли си любовта как тръгва -

ограбена, безпомощна, сама?

В такава нощ, когато и денят не съмва

два залеза рисуват самота.

И тъжно е като след листопад -

отъпкани пътеки по тревата,

премръзнал и окалян свят,

и вятър, който брули във душата.

Червени, изгорели небеса

целуват за последно там прибоя,

безпаметно умират след това,

за да възкръснат в утрото на зноя.

 

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??