Mar 13, 2009, 7:33 AM

Когато много закъснееш... 

  Poetry
565 0 3

Чии са тези улици? Бездънно опустели.
В епилептични присъници
някой там се е преселил.

Но аз не съм. Не бих те пуснала
да преправяш в мене със булдозери.
Тъй късно е. А розата - откъсната.
Дори не си наясно какво между нас е можело.

И преди да е припаднала луната,
във нечий друг сън се отведи.
Аз ще съм пред теб, все някъде по-нататък,
но нещо все от мен ще те дели.

13.03.2009г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??