Mar 31, 2013, 3:35 PM

Когато мълчат китарите 

  Poetry
360 0 0

Останах пак сама...

Край мен ти ходиш

и говориш ли, говориш.

Сама съм въпреки това...

Дочувам моята любима песен - 

"Металика" я пеят...

Но моят свят не беше лесен.

 

Защо китарите мълчат

в съседната ни стая?

И тишината няма път - 

мълчи в съседната ни стая...

 

А беше тя и шумна, и голяма.

Сега е тъмна, много мрачна

и пуста е - душата ù я няма...

 

Вървя сама във празната ни къща,

животът ми, обаче, не е същият.

Какво умира в мен - не зная:

Навярно е

от тишината в другата ни стая.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??