Oct 17, 2008, 1:49 AM

Когато розата увяхне... 

  Poetry » Love
535 1 0
Когато розата увяхне,
безмълвно свела тя глава.
Безропотно предала себе си
на вездесъщата съдба.
С тегобна страст и със мълчание,
във бездиханна самота.
Когато розата увяхне ли,
ни казва сбогом любовта?

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??