Oct 6, 2009, 1:46 AM

Когато си отиде любовта 

  Poetry
1163 0 19

Когато си отиде любовта,

оставя празно място, бяло,

като белег на стена,

където е висяло огледало.

 

Когато си отиде любовта,

сезонът винаги е есен

и по-безлунна е нощта,

и светът е някак си по-тесен.

 

Когато си отиде любовта,

настъпва истинско безвремие

и, сред притихнала тъга,

ражда се едно стихотворение…

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??