Apr 24, 2016, 10:25 PM

Когато си отидеш... 

  Poetry » Love
559 0 2

Когато ти от мен за вечно си отидеш,
аз просто няма да остана цял.
Затуй те моля - прояви над мене милост.,
че моя свят да пазиш снежнобял.

 

Все моля те - не тръгвай тихо с Господ,
щом не искам да се стичаш в този сън.
Само стой в ръцете ми така на топло,
не излизай мълком от живота ми навън.

 

Когато ти от мен за вечно си отидеш,
аз просто няма да остана цял.
Защото ще загубя духом всичките си сили.
и ще плача дълго, че напразно съм живял!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??