Jun 28, 2007, 8:40 AM

Когато те няма 

  Poetry
539 0 5
когато
те няма
звучи тишина
и ме жилят
сълзи
и тъгата горчи
и мракът със
лепкава длан
търси път
към очите ми
неми и зли
но
безсилни
когато те няма

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??