Mar 16, 2018, 8:33 AM

Когато те разлюбих, остарях 

  Poetry » Love
702 3 8

КОГАТО ТЕ РАЗЛЮБИХ, ОСТАРЯХ.
И в остър ъгъл устните извивах,
желаех да те скрия и успях,
но в погледа си тайно те откривах.
Дали в бодежите и бръчките личи
безплътната сърдечна недостатъчност,
когато и в съня ми чак звучи химерно плачещата струна на душата ми.
КОГАТО ТЕ РАЗЛЮБИХ, ОСТАРЯХ!
- цинична старост на сърцето, напуках се от обич, преболях..
Но пазих те, аз пазих те. В небето.
И в другите любови не успях от теб частица да си върна,

не бяха теб това видях, а погледа ми ледено замръзна.

© Веселина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??