Mar 6, 2013, 3:50 PM

Когато вечер пак заспиш сама 

  Poetry » Love
855 1 6

Когато вечер пак заспиш сама,
сънувай, че небето пак е синьо,
нашарено със нежност и с тъга,
а времето е върнато с години.

Сънувай, че отново имаш дни
и нощи от мечтите ти оплетени,
че имаш вятър в своите коси
и късче обич скрито във очите си.

Сънувай, че се носиш по света
на облаци, разрошени от птиците,
а всяка вечер хиляди цветя
сънуват свойте спомени в зениците.

Когато вечер пак заспиш сама,
ще дойда да поседна в полумрака
и щом целуна капките тъга,
смирено вечността им... ще зачакам...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??