Jan 31, 2012, 5:08 PM

Когато зимата рисува 

  Poetry » Love
1745 1 6

Когато зимата рисува

 

Когато зимата рисува,

навън ти погледни!

Повярвай, гледката си струва,

как слънцето от студ звъни.

 

Перца от скреж лепят се по стъклата,

красива хлад от всякъде струи...

Висулки ледени блестят под перилата.

Oчаквам някой! Mоже би това си ти.

 

Стъклата все още са студени,

дъхът един не стига да ги стопли... Знам!

В рисунките от скреж настъпват винаги промени...

но... ако в стаята не си със любовта си сам!

 

Rygit

© Ригит All rights reserved.

  723 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??