Jun 12, 2013, 9:55 AM

Кой беше 

  Poetry
385 0 0

Кой беше онзи, грабнал мислите ми вълшебно?

Кой беше онзи, който през пръсти броеше минути като вечност?

Кой беше онзи, в чиито очи намирах себе си?

Кой беше онзи... онзи, който накара пулса ми да се ускори?

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??