Nov 19, 2005, 9:38 PM

Кой от нас 

  Poetry
758 0 1
             Когато ти си отиваш
             кой от нас двамата си отива - не зная.
             Не зная себе си ли търся,
             когато казвам: обичам те.
             Не зная на себе си ли говоря.
             Изгарям от срам тогава,
             а в очите ти чета желанието
             за тази раздяла.
             И сигурно си забравил как плачеше
             и ме молеше да те обичам.
             Когато ти си отиваш
             от нас сигурно си отива това,
             което никога не е било.
             И не зная аз ли скърбя
             или просто дъждът заваля.
             И сърцето ми умира от болка,
             но не, че ме излъга,
             а че не ми повярва.
             А тогава беше толкова искрен
             и сега не зная
             ти ли остана излъган или аз...
             Когато ти си отиваш,
             някой от нас остава сам.
             И не знам дали ще се върнеш...
             И не знам къде ще отидеш...

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво! Сега в мен е нещо такова... за каквото говориш и ти... Браво! Изразила си себе си чудесно
Random works
: ??:??