Jan 5, 2010, 12:41 PM

Кокиче в снега 

  Poetry » Phylosophy
5291 0 41


В снега е цъфнало кокиче

под слънчевата благодат.

Орисано е да обича -

безценен от небето дар.

И въпреки студа се радва,

че носи вест за пролетта.

Крепи го истинската жажда

за чист живот и красота.

Обречено е на невинност,

далеч от всяка суета.

Тъй крехко, но пред бури силно

кокиче - цъфнало в снега...

 


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??