Apr 19, 2011, 9:04 PM

Коктейл 

  Poetry » Love
1442 2 29

 

Коктейл за тебе ще направя,
ще сложа много, много страст,
желание и дързост ще прибавя,
и цяла шепа див екстаз.

 

Ще захаросам чашата с целувки,
за аромат и вкус - усмивки две,
на прах ще стрия няколко милувки
и малко лудост вместо лед.

 

С мечти накрая ще поръся,
ще поднеса ти го с финес,
коктейл любовен ще го кръстя,
а ти, любими, пий на екс.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??