Dec 24, 2010, 11:32 PM

Коледна сълзотерапия (сенрю) 

  Poetry » East forms
475 0 3

Веднъж годишно

и Бог плаче -

с елхови иглички

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??