Dec 7, 2009, 9:31 AM

Коледно 

  Poetry » Love
447 0 4

               КОЛЕДНО

 

Масата с последни хапки остава,

ако почука закънелият гост.

В коледната нощ всеки прощава

и вдига наздраица с тост.

 

Зимната вечер стене навън.

Снежни въжета вятърът сплита.

Чувам в съня си коледен звън.

Тази вечер за мен  никой не пита.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??