Dec 19, 2019, 10:30 AM

Коледно 

  Poetry » Humour
450 1 3

Не искам вече да пия,

не искам вече да ям,

че бутът ми вече е станал

донор за еко салам.

От утре фиданка ще стана,

а може и просто елха -

подаръци всеки обича,

не само онези деца,

които писма пак ще пишат

за конче, кола или кукла.

Аз, дядка, какво да поискам -

в чувала ти нищо не пръква

за мойте желания кратки...

Кола и парцали си имам -

в дисагите носиш ли щастие?

© Геновева Симеонова All rights reserved.

От проклетата диета,
вече в тъмнината светя.
Ядох риби, ядох раци,
поболях се от мераци.
Дядо Коледа и Мраз, ...
  710  18 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сънищата понякога са благодат. Сбъднати мечтания... А с дядката сериозно ще си поговорим.
  • Геновева,дядката е виновен че ни подарява само сънища.
  • Да бе, диети... Не ги умея тези изтезания. Само да минат празниците, че в България се осъмва на трапезата и така "Три дни яли, пили....".
Random works
: ??:??