Feb 24, 2011, 1:54 PM

Колко пъти 

  Poetry » Love
551 0 0

Колко пъти се лъгах,

че вече не те обичам.

Колко пъти забравях,

че само за тебе дишам.

 

Колко пъти те губех

и те намирах отново.

Колко пъти те пренебрегвах

и те наранявах жестоко.

 

Колко пъти си мислех,

че мога без тебе.

И колко пъти се уверявах,

че си всичко за мене.

 

Колко пъти се канех

да ти кажа: "Обичам те".

И колко пъти не се решавах...

Но е вярно - аз вричам се.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??