Jun 9, 2007, 8:44 PM

Колкото - толкова 

  Poetry
787 0 9

Колкото - толкова

Повечко грозен, не толкоз тъп,
следвам най-после своя си път.

По-малко тъп и повечко грозен,
садя си често, на баир лозе.

Копая, режа (и пръскам!) - тъпо!
Виното винаги пия - скъпо!

Скъпо, но истинско - в радост и мъка.
(Ще ме довърши таз пуста разлъка.)

Колкото - Толкова! Грозен и тъп.
Крайно време беше да хвана своя Път!

24 октомври 2001, Ломбо Есте

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??