Nov 14, 2014, 10:05 PM

Коментарен бумеранг 

  Poetry » Humour
601 0 7

За едничкото - Ах!

съм готов

да стана

и за смях.

 
 

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??