Sep 4, 2024, 8:03 AM

Контрасти 

  Poetry
36 0 0

      К О Н Т Р А С Т И

 

Понякога се случва така,

за неща,които не искаме,

да изпадаме в пасивна лъжа,

като премълчаваме очевадната истина.

 

Положение,от дълбокото детство познато,

когато си се изръсил яко във гащите,

съзнавайки,колко гадно мирише вината

и как невинно поглеждаш към майка си...

 

Разкаянието след случая е голямо-

с настъпване на осъзнаването,че си наистина сбъркал,

но времето безвъзвратно е отлетяло,

оставило ти алтернативата,с пепел главата си да поръсиш.

 

01.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??