Feb 4, 2009, 7:52 AM

Копие в сърцето 

  Poetry » Love
597 0 0

В моя свят влезе без да питаш,
управляваше го като на шега,
подиграваше се с моята душа,
а тя все повече те обичаше.


Сега едно разплакано лице,
на едно наивно дете,
плаче в нощта,
за поробената му душа.


Горещи се стичат сълзите.
Не питат те за мечтите,
едно сърце ти разби,
една съдба ти промени.


Две ръце протягат
и се молят,
искат малко от онази топлина,
която ти така остави в тъмнина.


Плача и проклинам
този ден, в който с теб се запознах.
С всеки ден загивам,
заради онзи миг, в който теб опознах.


Нямаш идея как боли,
сърцето рани,
то кърви,
но разумът казва: "Мълчи".

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??