Apr 3, 2012, 2:48 PM

Копнеж 

  Poetry » Other
418 0 0

                  Копнеж

                  песен-музика Николай Йорданов

                 (композитор)

 

В кръвта си те нося неповторима,

моя любов и мечта.

Като звездно небе блестиш в очите ми

на тебе тихо шепна - ела!

 

Припев:

Как искам да ме грабнеш и тичаш с мен

безгрижна, като зов в нощта!

Като копнеж на дивната хубост

на една, една красота.

 

С криле на чайка,

в простора те нося,

моя любов

и мечта.

 

Морето ме вика

с вълните да тръгна

и пак тихо

шепна - ела!

 

Като звездно небе блестиш в очите ми,

моя любов и мечта!

Аз зная, при мен е дошла

единствена само тя - любовта!

Припев:

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??