Nov 9, 2011, 8:48 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
730 0 1

Ти си неин, аз съм негова,

така се е получило сега,

случайно срещнахме се двама

и почувствахме страстта.


Но животът в различни

пътища ни е отклонил,

любов, подкрепа и семейство 

с други хора ни е отредил.


Да сме двама не ще посмеем,

тогава грехът ни не ще бъде земен,

с копнежа ще умрем,

но половинките си не ще предадем.

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??