Jun 20, 2008, 3:59 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
805 0 0

Не казвай, че всичко е свършило!

Не казвай, че страшно боли!

Аз знам, че в сърцето ти мъжко

искрица за мене гори.

 

Усещам всяка вечер как ме галиш,

целувки със приятен дъх

и аз отвръщам им забравила,

че ти си вече неин мъж!

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??