Sep 27, 2008, 12:34 PM

Копнежно... 

  Poetry » Love
514 0 2

Опитах се да съм вълна
от твоето море,
която нежно се разлива,
там, на твоя бряг...
Опитах се да бъда птица
в твоето небе,
и капка кръв  - във твоето сърце.
За малко бих била щастлива, пак...

Опитвам се да бъда част от теб,
миг от времето на

твоята безбрежност...
Кога ще спре часовникът в... без пет?!
И влакът няма да потегли?
Опитвам се.
Рисувам нови часове.
Часовникът ли?! Той все още ми е верен.
Докосвам се до всеки спомен с теб.
Превръщам го отново
във пореден епизод.
Сглобявам с нежност всеки елемент
от нашето копнежно безвремие.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??