Sep 28, 2008, 12:28 PM

Кораб-Любов 

  Poetry » Love
1116 0 8


Очите ми до болка се взират
в далечината към твоя бряг,
сърцето ми от студ се свива,
далече е от твоя свят.


Застанали на брегове различни,
океанът живот ни дели,
отдалечени от мигове идилични,
но копнеещи един за друг стоим.


Вперили поглед един към друг
с ръце протегнати за нежна прегръдка,
очакваме кораба-Любов при нас да спре
и бреговете ни в остров любовен да превърне.

Ще чакам - чакай и ти,
онзи прекрасен кораб на страстта
да събере в едно две самотни съдби
и заедно да се потопим в танца на любовта.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??