КОСАЧ
Косач коси тревата.
Дъждовен аромат.
Денят дъга извайва,
над ниви пълни с цвят.
Косачо, виж: луната,
показва се без страх.
И тайни в теб пренася,
чрез звездния си прах.
Коси, Косачо Пътя!
Зелена е нощта…
Покоят ме съпътства,
щом в Теб е Любовта.
© Санвали All rights reserved.