May 28, 2013, 1:42 PM

Кошмар 

  Poetry
458 0 0

Безумство е някак.

Чак не мога да пиша,

драскам рими в остатък

и не мога да дишам.

 

Умирам, убивам и още

от липса на обич ранявам.

Крия се там някъде нощем,

от болка страха си заравям.

 

 Там някакви капки се стичат.

Сълзи, пот и кръв се примесват.

Но защо, щом две сърца се обичат,

на невярата в примка увесват?

 

Мисли злокобни се впиват

и разяждат моето сърце.

Всяко чувство прекрасно убиват,

ставам безпомощна като дете.

 

Обвинявам съдбата нечестна,

но в този миг от кошмар се събудих.

Било сън и страхът ми изчезна,

а целувката твоя всичко лошо прокуди.

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??