Nov 9, 2006, 6:01 PM

"Крадец" на обич 

  Poetry
996 0 21

Открадна сърцето ми. В него всели се
и няма ни ден, нито нощ във покой.
И пламък разпали се в него, където
тъгата стаена си бе само моя.


Отричам я вече щом,  мили, те има.
Копняла за тебе аз бях до сега,
красива любов, със красивото име.
Непозната за мен бе до днес обичта.


Ръката ми в свойта ръка поеми я
и двама по плажа ще бродим в нощта.
Луната ни, бяла и нежно красива,
лъчите си с обич ни праща сега.


Копнежна и влюбена, нека ни гледа
и,  бяла от  завист, се скрие в тъма.
Звездите, преди да заспят за последно,
усещат какво е за нас любовта.


Спокойна и зряла,и истинска -  тя е
такава  за мене и теб обичта.
Открих любовта си във тебе и зная,
последна ще бъде за двама ни тя.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??