КРАДЕНE HA ЧЕРЕШИ
Топлите очи на Май
лъщят от зрелите череши -
зелена приказка безкрай...
Кажи,
а ти от Май крадеш ли?
Замеряш ли с костилки дните,
kацнал на стобори?
Ухае на сено и макове,
и птица ми говори...
© Радка Миндова All rights reserved.