Sep 5, 2008, 11:48 AM

Край 

  Poetry » Other
828 0 2
Виждаш ли онзи облак?
Виж го добре!
После погледни и мен!
Аз си отивам с него в този пролетен ден!

Този делничен пролетен ден...
със залеза му аз ще кажа сбогом на теб и на мен!

Догарят последните слънчеви лъчи,
като лист хартия, като мен почти!

Но тях ще видиш пак утре вечерта,
а мен ще видиш пак накрая на света!

© Спас Спасво All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??