Как да съм безразлична към някой,
който пали въздуха, колкото мен?
Крайна лудост,
краен хаос,
крайна гордост,
край.
Но с теб никога не е край.
Падение,
бедствие,
самоунищожение,
но край?
Край просто не ни отива.
© Михаела Михайлова All rights reserved.