Feb 17, 2016, 10:57 PM

Край Босфора 

  Poetry » Humour
653 0 0

Край Босфора шум се вдига,
турски медии тръбят;
В тескерето – ценна книга –
на Догана, чер печат.

Гневно Ердоган нарежда;
“Щом не слуша мойта воля
накажете го! Надежда
е Местан за главна роля.

Той ще бъде моят мост
към санджак Булгаристан
с партия на име ДОСТ –
верни хора на султан!”

А в боянските палати
май му дреме на Доган
и ръката му се клати
в отговор на Ердоган.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??