Mar 14, 2013, 10:21 PM

Красива си 

  Poetry » Love
2422 0 3

 

 

Красива си като сълза в очите на девица,

пролята с тръпката на първата любов,

красива си като летяща във небето птица,

зареяна свободно в полета си нов!

 

Красива си като море резпенено игриво

сред зъберите скални на брега,

красива си като кокиче зимно, живо,

сред бухналите преспи на снега!

 

Красива си като дърво в златиста есен,

пламтящо във безбройни цветове,

красива си като звука на чудна песен,

дошла при нас от други светове!

 

 


© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??