Feb 8, 2007, 9:00 PM

Красиво:) 

  Poetry
526 0 0

Дихания старстни се сливат в нощта,
две души изгарят,подпалени от любовта.
Спасение ли?!Кой го желае?
Нека изживеем мига. . .  а следващият вече ни очаква!

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??