Красиво е,
когато те рисувам
до мен
в измислените си мечти,
и сякаш
меки стъпки чувам,
полягаш кротко,
а дъждът вали...
Ръка към мен
протягаш бавно,
с очите си ме къпеш,
в доброта,
и галиш ме
тъй нежно, плавно,
докато тихичко
заспя...
© Криси All rights reserved.