Jan 25, 2008, 12:20 AM

Красивото красивото обича... 

  Poetry
565 0 1
Красивото красивото обича...
Красивото в красивото се врича...
И всяка дребна красота гони друга
там - в света на любовта...
И душата, красивата човешка същност
милее за чудните небесни висини....
Очите ми са там...
Вперени в безсмъртните дъги...
На една всевечна красота...
Красота, наречна от някой - свобода....

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??