Jul 25, 2009, 11:23 AM

... Красотата на утрешния ден 

  Poetry » Love
669 0 1

Обичам те… чуваш ли го…

Как сърцето ми бие… и танцува…

Усмихнеш ли се – грейва целият свят…

Слънцето по друг начин вече топли…

По-хубаво става…

Дори и въздухът… и по него даже се усеща любовта…

Как всичко наоколо се усмихва…

И щастлив е целият свят…

Аз и ти… до вчера сами... ала виж ни сега…

Света прегръщаме само с очи…

С поглед едничък стапяш леда вътре в мене…

Докоснеш ли ме - всичко в мен се преражда…

Усмихвам се... щастлива съм… живея - заради теб.

Заради теб и любовта ти, която ми дава едничката сила…

Силата за живот…

Силата за борба…

За новото начало… красотата на утрешния ден.

 

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??