Sep 21, 2007, 8:35 PM

Кратички 

  Poetry
1302 0 37

Скача коте по тревата,
тренировка за краката.
.....
Петльо нашия се втурна
сред картофки в топла фурна.
.....
Падна, счупи се бутилка,
аз пиян се закандилках.
....
Чукат тука чашки две
и се тъпчат със мезе.
.....
Любих се с жената скоро,
пак кога ли ще повторя.
.....
Хубавица там ме гледа,
не е моя, на съседа.
.....
Ходи ми се пак на Варна,
имам там дружинка вярна.
.....
Във „ Лавера” озовах се...
ехее, много размечтах се.
.....
Май досаден ставам вече,
свършвам, гоня се далече.
....
Върнах се. Простете мене!
За целувките е време.
.....
Целувки за всички!!!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??