Oct 28, 2008, 12:50 AM

Кратко 

  Poetry » Love
620 0 1

Във четири стиха да опиша
що за участ - самота.
До мене си и те прегръщам -
безкраен миг - и после
... празнота.

© Грета Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??