Jul 11, 2013, 9:53 PM

Крием се... 

  Poetry
599 0 8

Крием се от себе си -

мигове, дни, години...

Целуват ни истини

най-неочаквано

по косите на вярата,

по очите на желанието,

по устните на тъгата.

Колко често

не ги целуваме,

вкопчени в пипалата на лъжата,

която е по-близка до нас от сянката

и не може без нас,

но ние можем без нея.

Крием се от себе си,

следвайки себе си -

години, дни, мигове...

Един миг само е достатъчен

да се открием завинаги,

ако сме с някой искащ ни силно,

но не за себе си,

а за да открие себе си...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??