Aug 8, 2018, 2:56 PM

Криле 

  Poetry
754 1 6

 

 

Тя гледа нагоре

и се възхищава на птиците –

крилете им са музика,

понесла ги към мечтите.

Бленува

в синевата като тях

на воля да се рее.

Някой ден…

Но сега, само наум,

разговаря с птиците,

усмихва им се

и те на нея.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??